-10% inspirații de grădină | Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Set de perne pentru paleți Megara G001-02PB PATIO
Set de perne pentru paleți Megara G001-02PB PATIO
Set de perne pentru paleți Megara G001-02PB PATIO
Perne pentru grădină

Set de perne pentru paleți Megara G001-02PB PATIO

SKU 467511
Colecția:
Megara

320,00 RON

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Cantitate
Lipsă în stoc
Cele mai bune perne de paleți - Megara

Special pentru tine am creat un set unic de perne pentru mobilier din paleți.
Setul conține trei perne confortabile în culori asortate – una pentru șezut și două pentru spătar. Acestea sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate în croitoriile noastre poloneze.

Pernele din setul prezentat se potrivesc la culoare. Toate au același model atrăgător într-o nuanță de verde.

Datorită pernelor noastre poți transforma paleții, într-un mod simplu si economic, în mobilier atractiv de casă și de terasă. Construirea unui astfel de mobilier este destul de simplă, iar avantajul incontestabil este prețul scăzut și posibilitatea de dispunere adaptată la nevoile și gusturile tale. De asemenea, mobilierul pentru paleți este un echipament atractiv și convenabil pentru localuri gastronomice.

Materiale inedite

Pernele pentru mobilier din paleți, în varianta selectată din colecția Megara, sunt realizate din polibumbac (poliester-bumbac).

Loc de stat

Perna de șezut este umplută cu spumă poliuretanică de înaltă calitate, cu o grosime de 7,5 cm, învelită cu fibră poliesterică cu o greutate de 100 g / m2. Structura spumei utilizate garantează confort, este de asemenea foarte durabilă și rezistentă la deformare.
În plus, pentru o funcționalitate sporită, pernele au fermoar. Acest lucru permite o îndepărtare rapidă și convenabilă a materialului atunci când este necesar. De îndată ce dorim să schimbăm sau să curățăm materialul, o putem face rapid și convenabil.

Spătar confortabil

În interiorul celor două perne de spătar se află un burete special tăiat, tip flocke. Este o umplutură foarte moale și elastică. Datorită acesteia, pernele sunt extrem de confortabile.
Pernele sunt matlasate în două locuri, ceea ce le dă un farmec extra.
Date tehnice
Producător
Patio
Colecția
Megara
Lungime
120
Lățime
80
înălțime
8
Greutate [kg]
4.62
Compoziția țesăturii
80% Poliester, 20% Bumbac
Model decor
motiv floral
Ean
5904134063588
Detalii
Dimensiuni pernă șezut: 80 x 120 x 8 cm
Dimensiuni pernă spătar: 2 x 42 x 60 x 12 cm

Altele din această colecție

Set de perne pentru paleți Megara D046-12CW PATIO

MegaraSKU 467512

Set de perne pentru paleți Megara D046-12CW PATIO

320,00 RON
256,00 RON
-20%

Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.