Bine ați venit la magazinul nostru DAJAR.ro. Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul de pe site-ul DAJAR.ro, pentru a personaliza conținutul de pe site, pentru a afișa reclame personalizate și pentru a spori confortul utilizării site-ului nostru web. Dând clic pe „acceptați", ne informați că sunteți de acord cu plasarea cookie-urilor în browserul dvs. și, acolo unde este cazul, cu prelucrarea datelor conexe în aceste scopuri. Vă puteți gestiona consi… afișează mai mult

Autentificare
Perne pentru gradina

Set de perne pentru paleți Megara D022-03EB PATIO

SKU 467503

315,00 RON

Vă oferim setul de 3 perne Megara datorită cărora veți transforma paleții în mobilier funcțional. Setul conține două perne pentru spătar și una pentru scaun de culoare roșie, omogenă. Partea superioară și inferioară este făcută din poliester.
Pernele pentru spătar sunt umplute cu burete tip flocke și sunt matlasate x2. Perna pentru scaun este umplută cu spumă poliuretană cu grosimea de 8 cm învelită în fibră de poliester 100 gr care îi oferă moliciune. Perna este echipată cu fermoar care permite scoaterea materialului când trebuie spălat.
Mobila de paleți este o rezolvare ușoară și economică pentru casa sau grădina ta. Executarea acestei mobile nu este grea și, în plus, poate fi aranjată după voie în funcție de necesități și gusturi. Sunt perfecte pentru terasă și grădină.
Dimensiunile pernei pentru șezut: 80 x 120 x 8 cm
Dimensiunile pernei pentru spătar: 2 x 42 x 60 x 12 cm
Producător
Patio
Lungime
120
Lățime
80
Colecția
Megara
Material
Ploiester
Culoare
roșu
Model decor
neted
Compoziția țesăturii
100% poliester
Prețul de catalog: 409,50 RON

Altele din această colecție

MegaraSKU 467509

Set de perne pentru paleți Megara H016-11PB PATIO

315,00 RON
Dajar
  • Despre Dajar
  • Producție
  • Brand-uri
Termenii de achiziție
Contact
  • Email: [email protected]

© 2021 DAJAR.ro
Politica de confidențialitate