Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Scaun Venus PATIO
Scaun Venus PATIO
Scaun Venus PATIO
Scaun Venus PATIO
Scaune din metal

Scaun Venus PATIO

SKU 22902
Colecția:

599,00 RON

image
image
image
Scaun din metal cu cotiere din lemn și o terminație la spătar din lemn de frasin. Pictate de două ori pentru o protecție mai bună împotriva coroziunii. Datorită unui strat special de vopsea, scaunul este rezistent la abraziune și lovire. Rezistent la îngheț, zăpadă, temperaturi ridicate și joase. Scaunul poate fi stivuit.
Există posibilitatea de a comanda perne din oferta noastră pentru acest scaun. Recomandăm perna Safir. Vă invităm la secțiunea: Perne pentru scaune.

Cadru - antracit, cotiere - maro (frasin), terminația spătarului - maro (frasin).
Date tehnice
Producător
Patio
Lungime
570
Lățime
58
înălțime
102
Adâncime
70
Greutate [kg]
8.6
Sarcina maximă suportată [kg]
150
număr de persoane
1
Material
Lemn, Metal
Funcție
Nu este pliabil, Se pot stivui
Culoare
antracit
Model decor
neted
Ean
5904134229021

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.