Bine ați venit la magazinul nostru DAJAR.ro. Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul de pe site-ul DAJAR.ro, pentru a personaliza conținutul de pe site, pentru a afișa reclame personalizate și pentru a spori confortul utilizării site-ului nostru web. Dând clic pe „acceptați", ne informați că sunteți de acord cu plasarea cookie-urilor în browserul dvs. și, acolo unde este cazul, cu prelucrarea datelor conexe în aceste scopuri. Vă puteți gestiona consi… afișează mai mult

Autentificare
Scaun Opal PATIO
Scaun Opal PATIO
Scaun Opal PATIO
Scaun Opal PATIO
Scaun Opal PATIO
Scuane si fotolii

Scaun Opal PATIO

SKU 22907

450,00 RON

Scaun Opal cu structură metalică, cu spătar rotunjit. Cadru vopsit de 2 ori pentru o protecție mai bună împotriva coroziunii. Datorită stratului special de lac, scaunul este foarte durabil și rezistent la coroziune, îngheț, zăpadă, temperaturi ridicate și joase. Perfecte pentru exterior, scaunele pot fi stivuite, ceea ce permite reducerea suprafeței de depozitare.
Patio - un brand care oferă mobilier, perne și accesorii de cea mai bună calitate. În producție se folosesc numai materialele de cea mai bună calitate, iar colecțiile noastre sunt actualizate în fiecare an. O ofertă largă și atent selecționată înseamnă că atât promotorii designului tradițional cât și cei care așteaptă ultimele tendințe vor găsi ceva pe placul lor.

Puteți achiziționa perna Safir pentru scaunul Opal. Vă invităm la secțiunea Perne.
Producător
Patio
Lățime
58
înălțime
102
Adâncime
70
Material
Metal
Sarcina maximă suportată [kg]
150
Culoare
gri
Ean
5904134229076
Prețul din catalog: 585,00 RON