Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Scaun Opal PATIO
Scaun Opal PATIO
Scaun Opal PATIO
Scaun Opal PATIO
Scaun Opal PATIO

Scaun Opal PATIO

SKU 22907
Colecția:

799,00 RON

image
image
image
Scaun Opal cu structură metalică, cu spătar rotunjit. Cadru vopsit de 2 ori pentru o protecție mai bună împotriva coroziunii. Datorită stratului special de lac, scaunul este foarte durabil și rezistent la coroziune, îngheț, zăpadă, temperaturi ridicate și joase. Perfecte pentru exterior, scaunele pot fi stivuite, ceea ce permite reducerea suprafeței de depozitare.
Patio - un brand care oferă mobilier, perne și accesorii de cea mai bună calitate. În producție se folosesc numai materialele de cea mai bună calitate, iar colecțiile noastre sunt actualizate în fiecare an. O ofertă largă și atent selecționată înseamnă că atât promotorii designului tradițional cât și cei care așteaptă ultimele tendințe vor găsi ceva pe placul lor.

Puteți achiziționa perna Safir pentru scaunul Opal. Vă invităm la secțiunea Perne.
Date tehnice
Producător
Patio
Lungime
570
Lățime
58
înălțime
102
Adâncime
70
Greutate [kg]
8.2
Sarcina maximă suportată [kg]
150
număr de persoane
1
Material
Metal
Funcție
Nu este pliabil
Culoare
antracit
Model decor
neted
Ean
5904134229076

Completează cu

Masă de piatră Roma 125 cm PATIO

RomaSKU 65801

Masă de piatră Roma 125 cm PATIO

2494,00 RON

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.