Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Scaun Apollo II PATIO
Scaun Apollo II PATIO
Scaun Apollo II PATIO
Scaun Apollo II PATIO
Scaun Apollo II PATIO
Scaun Apollo II PATIO
Scaun Apollo II PATIO
Scaune de grădină din lemn
Reducere -2%

Scaun Apollo II PATIO

SKU 22901
Colecția:

919,00 RON

899,00 RON

image
image
image
Scaun pe cadru metalic. Șezutul și spătarul sunt fabricate din lemn de frasin caracterizat printr-un coeficient ridicat de duritate și rezistență la deteriorare. Elementele din lemn sunt impregnate cu un strat de protecție împotriva cianozelor și a dăunătorilor care atacă lemnul și sunt lăcuite de două ori cu un lac de înaltă calitate rezistent la raze UV. Cadrul a fost vopsit de două ori pentru o protecție mai bună împotriva coroziunii. Datorită unui strat special de vopsea, scaunul este rezistent la abraziune și lovire. Rezistent la îngheț, zăpadă, temperaturi ridicate și joase. Scaunul care poate fi stivuit. Există posibilitatea de a comanda perne din oferta noastră pentru acest scaun.
Cadru - antracit, cotiere - maro (frasin), lemn - maro (frasin).
Date tehnice
Producător
Patio
Lungime
570
Lățime
58
înălțime
102
Adâncime
70
Greutate [kg]
12.12
Sarcina maximă suportată [kg]
150
număr de persoane
1
Material
Lemn, Metal
Funcție
Nu este pliabil, Se pot stivui
Culoare
antracit, maro
Model decor
altele
Ean
5904134229014

Completează cu

Bancă Selene 120 x 70 x 90 cm PATIO

SKU 22915

Bancă Selene 120 x 70 x 90 cm PATIO

1990,00 RON

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.