Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Scaun Amber PATIO
Scaun Amber PATIO
Scaun Amber PATIO
Scaun Amber PATIO
Scaun Amber PATIO

Scaun Amber PATIO

SKU 45356
Colecția:

509,00 RON

image
image
image
image
Cantitate
Ultimele articole în stoc
Scaun metalic cu cotiere din lemn. Vopsit de 2 ori pentru o protecție mai bună împotriva coroziunii. Datorită stratului special de lac, scaunul este foarte durabil. Rezistent la îngheț, zăpadă, temperaturi ridicate și joase. Perfecte pentru exterior, scaunele pot fi stivuite, ceea ce permite reducerea suprafeței de depozitare. Culoare: cadru - antracit, cotiere - maro.

Există posibilitatea de a cumpăra perne de scaun. Recomandăm pernele Safir. Vă invităm la secțiunea: Perne pentru scaune.
Date tehnice
Producător
Patio
Lățime
58
înălțime
102
Adâncime
70
Greutate [kg]
8
Sarcina maximă suportată [kg]
150
Material
Lemn, Metal
Funcție
Nu este pliabil, Se pot stivui
Culoare
gri
Ean
5904134453563

Completează cu

Masă de piatră Como 160 x 90 cm PATIO

ComoSKU 65812

Masă de piatră Como 160 x 90 cm PATIO

2676,00 RON

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.