Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Scaun Adele bej PATIO
Scaun Adele bej PATIO
Scaun Adele bej PATIO
Scaun Adele bej PATIO
Scaun Adele bej PATIO
Scaun Adele bej PATIO
Patio

Scaun Adele bej PATIO

SKU 47129
Colecția:

825,00 RON

Scaunul Adele este realizat dintr-un material plastic care imită ratanul, așa-numitul tehnorattan. Technorattanul este foarte rezistent la condițiile meteorologice în schimbare (ploaie, raze UV). Cadrul scaunului este din oțel (19 x 0,9 mm i 16 x 0,9 mm), vopsit cu pulbere. Materialele folosite pentru producerea mobilierului o fac relativ ușoară și nu ar trebui sa fie o problemă la montarea sau, eventual, mutarea lor. Se recomandă folosirea scaunului pe o suprafață plană și întărită. Orice contaminare a elementelor din technorattan și aluminiu poate fi îndepărtată cu ușurință cu o cârpă umedă.
Scaunul are o pernă cu fermoar care permite îndepărtarea în mod convenabil a materialului atunci când este necesară spălarea sau înlocuirea acestuia.
Scaunul trebuie protejat împotriva umezelii.
Date tehnice
Producător
Patio
Lungime
71
Lățime
58
înălțime
87
Greutate [kg]
5.15
Sarcina maximă suportată [kg]
110
număr de persoane
1
Material
Technorattan, Oțel, Plastic
Funcție
Fără suport pentru picioare, Nu este pliabil
Culoare
bej, negru
Model decor
altele
Ean
5904134657220

Completează cu

Fotoliu suspendat cocon Alex bej PATIO

SKU 47328

ReduceriFotoliu suspendat cocon Alex bej PATIO

1859,00 RON
1710,00 RON
-8%

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.