Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Pavilion de grădină Tarragona 3 x 6 m PATIO
Pavilion de grădină Tarragona 3 x 6 m PATIO
Pavilion de grădină Tarragona 3 x 6 m PATIO
Pavilioane

Pavilion de grădină Tarragona 3 x 6 m PATIO

SKU 47726
Colecția:

2592,00 RON

Cantitate
Lipsă în stoc
Sub pavilionul de grădină Tarragona, puteți acomoda mobilier de grădină de dimensiuni mari, unde toată familia și prietenii pot sta. Plasarea unei mese lungi sub pavilion nu va fi o problemă. Pavilionul este format dintr-un cadru de oțel vopsit cu metoda acoperirii cu pulbere, 8 pereți și un acoperiș. Învelișul este făcut din poliester cu o greutate de 160 g/m2 (acoperiș) și 140 g/m2 (părți laterale). Părțile laterale ale pavilionului, cu opțiunea de a le fixa pe stâlpi și de a le conecta cu ajutorul șnururilor, sunt agățate pe cadru cu inele. Picioarele pavilionului sunt fixate în sol cu țăruși metalici. Pavilionul servește ca protecție împotriva vântului și soarelui.
Date tehnice
Producător
Patio
Lungime
600
Lățime
300
înălțime
270
Greutate [kg]
44
Funcție
Pentru auto-asamblare
Ean
5904134206923
Detalii
Diametru tub (picioare): 37 x 0,6 mm

Completează cu

Scaun de grădină Net Tortora NARDI

NetSKU 80787

Scaun de grădină Net Tortora NARDI

519,00 RON

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.