Producător: Patio

Leagăn de grădină Verona PATIO

2.300,00 RON
Cod: 461870
Disponibilitate
Cantitate limitată
Descriere
Date tehnice


Leagănul de grădină Verona reprezintă fuziunea dintre cadru din metal cu șezut în formă de bancă din lemn. Cu leagănul Verona vă puteți aranja un colțișor de odihnă foarte confortabil.
Cadrul solid și rezistent asigură folosirea lui în siguranță. Grosimea țevi este de: 50 x 1,5 mm. Cadrul este acoperit cu pudră de acoperire cu vopsea din epoxy-poliester, culoare antracit.
Acoperișul pentru leagăn conține tunele pentru montaj adaptate la construcția leagănului. Culoare acoperiș: albastru închis. Formă acoperiș: rotunjită.
Cadrul băncii este făcut din țeavă din metal cu diametrul de 50 mm, acoperit cu pudră de acoperire cu vopsea rezistentă la raze UV. Culoare cadru bancă: antracit.
Banca este fixată cu ajutorul unor lanțuri solide din metal și este făcută din scânduri LUX cu grosimea de 135 mm. Scândurile au fost combinate cu ajutorul unui adeziv pentru rezistență. Lemnul este impregnat cu o substanță anti-ciuperci și anti-mucegai și este lăcuit pentru rezistență. Preparatul protejează suprafața împotriva umidității, radiațiilor solare și murdăriei. Șuruburile sunt asigurate.

Înălțimea spătarului: 42,5 cm
Lungimea scaunului: 150 cm
Dimensiunile scândurii:
lățime 135 mm
grosime 40 mm
Dajar code 461870
număr de persoane 4
Colecția Verona
Material lemn, oțel
Funcționalitate Nu este pliabil
Lățime 132 cm
Lungime 209 cm
înălțime 171 cm
greutate maximă (kg) 250 kg
Culoare maro, albastru, gri