Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Hamac Paradise 200 x 80 cm gri în dungi PATIO
Hamac Paradise 200 x 80 cm gri în dungi PATIO
Hamace

Hamac Paradise 200 x 80 cm gri în dungi PATIO

SKU 47597
Colecția:

123,00 RON

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Hamacul Paradise în dungi gri este o propunere pentru toți cei cărora le plac momentele de relaxare petrecute în sânul naturii. Hamacul este deasemenea ideal pentru spațiile interioare, fiind o decorațiune originală. Paradise înseamnă odihnă și distracție pentru întreaga familie.
Hamac Paradise: hamac destinat folosirii de o singură persoană din bumbac de înaltă calitate de culoare albastru închis. Hamacul este întărit cu o bară din lemn rigidă care îi dă stabilitate și facilitează urcarea și coborârea din hamac. Hamacul este ambalat într-o husă din bumbac.

HAMACUL SE VINDE FĂRĂ CADRU. CADRUL ESTE DISPONIBIL PE SITE-UL NOSTRU.
Date tehnice
Producător
Patio
Lungime
200
Lățime
80
Greutate [kg]
1.6
Sarcina maximă suportată [kg]
100
număr de persoane
1
Material
Bumbac, Ploiester
Compoziția țesăturii
65% bawełna, 35% poliester
Culoare
gri
Model decor
dungat
Ean
5904134078568

Completează cu

Suport pentru hamac PATIO

SKU 45738

Suport pentru hamac PATIO

653,00 RON

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.