Producător: Patio

Fotoliu balansoar/suspendat Alex cappuccino / antracit PATIO

1.620,00 RON
Cod: 47255
Disponibilitate
În medie
Descriere
Date tehnice


Fotoliul balansoar / suspendat Alex va fi un loc minunat pentru a vă relaxa în grădină, pe terasa mare sau pe verandă. Datorită finisării elegante, a culorii atent selecționate a împletiturii și pernelor, scaunul se potrivește de asemenea și în interiorul casei. Este o completare ideală pentru un set de mobilier de grădină din tehnoratan.
Cadrul scaunului împletit cu tehnoratan - este un material asemănător cu ratanul natural, depășindu-l însă cu mult din punct de vedere al rezistenței la schimbări climatice (ploaie, raze UV) și deteriorări mecanice. Este perfect pentru utilizare în aer liber, în camere umede (lângă piscine), precum și în grădinile de iarnă, pe tot parcursul anului. Trebuie să ținem minte de necesitatea de a acoperi mobilierul din tehnoratan cu o husă pe timpul iernii.
Coșul este agățat pe arc cu ajutorul unui lanț care vă permite să reglați distanța coșului de la sol.
Scaunul are perne confortabile din țesătură de poliester, dotate cu fermoare, care vă permit să trageți materialul când este necesar să îl spălați.
Stabilitatea este asigurată de forma profilată a cadrului și o bază lată, rotundă. Cadrul este vopsit cu o metodă de pulverizare, care permite un efect mai durabil și crește rezistența la coroziune.
Orice murdărie a technoratanului și a elementelor din oțel pot fi îndepărtate cu ușurință cu o cârpă umedă. Dacă murdăria este nesemnificativă husele pernelor pot fi șterse cu un burete umed și o cantitate mică de detergent.

Dimensiuni scaun: 64 x 85 x 102 cm
Dajar code 47255
Formă oval
Material ratan, oțel, plastic
înălțime 195 cm
Diametru 95 cm
greutate maximă (kg) 120 kg
Culoare antracit, maro