Bine ați venit la magazinul nostru DAJAR.ro. Folosim cookie-uri pentru a analiza traficul de pe site-ul DAJAR.ro, pentru a personaliza conținutul de pe site, pentru a afișa reclame personalizate și pentru a spori confortul utilizării site-ului nostru web. Dând clic pe „acceptați", ne informați că sunteți de acord cu plasarea cookie-urilor în browserul dvs. și, acolo unde este cazul, cu prelucrarea datelor conexe în aceste scopuri. Vă puteți gestiona consi… afișează mai mult

Autentificare
Fotoliu Acquamarina Tortora NARDI
Fotoliu Acquamarina Tortora NARDI
Fotoliu Acquamarina Tortora NARDI
Fotoliu Acquamarina Tortora NARDI
Fotoliu Acquamarina Tortora NARDI
Scaune și fotolii

Fotoliu Acquamarina Tortora NARDI

SKU 80775

705,00 RON

Odihna confortabilă este un element foarte important care trebuie luat în considerare la selectarea mobilierului pentru terasă și grădină. Fotoliul Acquamarina Tortora a renumitului brand Nardi este un proiect minunat care combină înalta calitate cu ușurința de utilizare. Datorită posibilității de reglare a spătarului în 4 poziții și a tetierei extensibile fotoliul poate fi adaptat la nevoile individuale. Posibilitatea de pliere permite depozitarea rapidă și ușoară a scaunului în afara sezonului. De asemenea, se remarcă faptul că mobila marca Nardi nu necesită conservare la sfârșitul sezonului. Datorită utilizării polipropilenei întărite cu fibră de sticlă produsul este extrem de durabil și rezistent la toate condițiile meteorologice.
Marca Nardi produce mobilă în Italia care este 100% reciclabilă. Agenții antistatici, anti-UV și finisajul mat fac din acest produs un element de mobilier care poate fi folosit mulți ani fiind potrivit în multe aranjamente interesante.
Tot mobilierul are certificate necesare în Europa CATAS, inclusiv cele care admit mobila pentru uz public.
Pentru fotoliul Acquamarina cu tetieră pliată, vă propunem perne din colecțiile Capri Niedrig, Madera Niedrig și Paros NIedrig.
Înălțimea fotoliului: 97 - 122,5 cm
Înălțimea scaunului: 44,5 cm
Înălțimea cotierelor: 65,5 cm
Producător
Nardi
Lungime
64.5
Lățime
59
înălțime
122.5
Material
Plastic
Funcție
Pliere
Sarcina maximă suportată [kg]
160
Culoare
maro
Model decor
neted
Ean
8010352314108
Prețul din catalog: 916,50 RON