Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Grădină & exterior

Piscine (32)

  • Piscine gonflabile
din 2
Piscină gonflabilă Farma 175 x 147 x 102 cm BESTWAY

SKU 73178

ReduceriPiscină gonflabilă Farma 175 x 147 x 102 cm BESTWAY

167,00 RON
Piscină gonflabilă Eliptic Pool 229 x 152 x 51 cm BESTWAY – MIX DE CULORI

SKU 35866

ReduceriLipsă în stocPiscină gonflabilă Eliptic Pool 229 x 152 x 51 cm BESTWAY – MIX DE CULORI

204,00 RON
184,00 RON
-9%
din 2

Piscina de grădină – un „must have” din fiecare grădină

Vara este perioada din an pe care cei mai mulți dintre noi o așteptăm de obicei cu nerăbdare pentru că atunci ne putem bucura de vremea frumoasă și putem petrece timp în aer liber. În zilele fierbinți, cel mai bun mod de a ne răcori în confortul propriei grădini este o baie răcoritoare în piscina din grădină. Datorită acesteia, ne putem relaxa după o zi grea de muncă sau ne putem petrece un weekend activ și atractiv cu copiii fără a fi nevoie să ieșim din casă. Utilizarea regulată a piscinei de grădină în timpul verii este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ne îmbunătăți condiția fizică atunci când decidem să facem exerciții în apă. Piscina de grădină a devenit foarte populară și acum este un element din ce în ce mai comun al peisajului multor grădini de lângă casă. Piscina de grădină este cel mai bun loc de odihnă și joacă atât pentru adulți, cât și pentru copii, iar o selecție uriașă de diverse tipuri permite alegera celei care satisface toate așteptările noastre.

Ce piscină de grădină să alegi?

Atunci când alegem o piscină de grădină, ar trebui în primul rând să ne ghidăm după cantitatea de spațiu liber și să adaptăm bine dimensiunea acesteia la spațiul pe care îl putem aloca pentru aceasta. Un alt aspect important este forma sa care facilitează adesea montarea corectă și tipul de material din care a fost realizată. Cele mai populare sunt piscinele de grădină din plastic ușor de curățat, care sunt, de asemenea, ușor de asamblat și dezasamblat. Printre acestea, distingem, de exemplu, piscine gonflabile, pe care le alegem cel mai adesea pentru copiii mici și pentru asamblarea cărora va fi necesară o pompă pentru a-i umple pereții cu aer. Când vrem să desfășurăm rapid și fără efort atracția grădinii și ne-am dori să fie ceva mai mare, merită să alegem o piscină de expansiune pe care este suficient să o umplem cu apă pentru a se desface. Totuși, dacă visăm la o piscină mare de grădină în care să petrecem timp cu toată familia sau chiar cu prietenii, ar trebui să alegem o piscină cu cadru la care sa putem atașa și alte accesorii precum scară, tobogan sau suporturi pentru pahare. În magazinul nostru online oferim piscine de grădină Bestway, un brand cunoscut și apreciat pentru calitatea înaltă a produselor sale.

De ce merită să cumperi o piscină de grădină?

A avea o piscină în grădină este cea mai bună formă de divertisment în sezonul cald de vacanță atât pentru copii, cât și pentru adulți. Este o modalitate grozavă de a găsi o răcorire plăcută în zilele caniculare și, în plus, piscina din grădină va fi o mare atracție atunci când se organizează orice petreceri de vară, grătare cu cei dragi sau ziua de naștere a unui copil. Dispunând de piscină de grădină, putem face oricând și activitate fizică în aer liber care va fi apreciată în special de pasionații de înot și părinții cu copii, care vor economisi timp și bani, vizitarea piscinelor publice nemaifiind necesară.