„Black Friday – Cyber Monday 2019”

§ 1
DISPOZIȚII GENERALE

1.Organizatorul campaniei promoționale este DAJAR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością (societate cu răspundere limitată), cu sediul pe strada Połtawska 6, 75-072 Koszalin, Polonia, înscrisă în registrul antreprenorilor KRS administrat de Judecătoria Regională, Secția Economică IX a Registrului Național Judiciar din Koszalin – cu numărul KRS 0000006818, cu un capital social de 8.742.000,00 PLN, CIF: 669-22-96-668, Nr Înreg Reg Com. 003800675.

2. Acțiune promoțională - este o promoție organizată de Organizator sub numele de " Black Friday – Cyber Monday 2019" cu condițiile specificate în Regulament.

3. Acest regulament (denumit în continuare "regulament") stabilește regulile acțiunii promoționale.

4. Acțiunea promoțională este organizată de către Organizator pe teritoriul Republicii Polone.

5. Campania promoțională este organizată pe site-ul magazinului online DAJAR.ro (denumit în continuare "Magazin").

6. Acțiunea promoțională nu este un joc de noroc în sensul Legii din 29 noiembrie 2009 despre jocuri de noroc.

7. Durata acțiunii promoționale în magazin: de pe 29.11.2019 până pe 02.12.2019.

§ 2
CONDIȚII DE PARTICIPARE ÎN ACȚIUNEA PROMOȚIONALĂ

1. Participant la acțiunea promoțională poate fi o persoană fizică care are peste 18 ani, cu capacitate juridică deplină și care nu este incapabilă, parțial sau complet, în sensul Codului civil (în continuare "Participant"). Persoanele care nu au capacitate juridică deplină pot participa la acțiunea promoțională doar cu participarea reprezentantului lor legal care a citit conținutul prezentului regulament și a acceptat prevederile acestuia.

2. Participarea la promoție este voluntară.

3. Fiecare participant, prin participarea la acțiunea promoțională, confirmă că a citit acest regulament și îl acceptă pe deplin.

§ 3
REGULAMENTUL ACȚIUNII PROMOȚIONALE

1. Condiția de a beneficia de promoție este achiziționarea de produse (denumite în continuare "Produs / Produse") în Magazin în afară de Cardurile de cadouri.

2. Acțiunea promoțională acoperă numai produsele noi din fabrică, achiziționate de participant pe durata acțiunii promoționale din Magazin.

3. Participantul, la achiziționarea produselor, introducând și aplicând codul de reducere BLACK2019 în coș, obține O REDUCERE ADIȚIONALĂ de 10% de la prețul din coș (reducerea se aplică și în cazul produselor cu preț redus).

4. Acțiunea promoțională nu se combină cu nicio altă promoție, reducere a prețurilor sau cumpărare efectuată cu utilizarea oricărui alt cod (inclusiv un card de cadou, voucher, cod de reducere) care se poate aplica achiziției.

§ 4
REGULILE PROCEDURII DE DEPUNERE A PLÂNGERILOR

1. Dacă acțiunea promoțională se desfășoară cu încălcarea regulamentului, participantul are dreptul de a depune o plângere.

2. Plângerea trebuie depusă în termen de 30 de zile de la data participării la acțiunea promoțională.

3. Pentru a îmbunătăți procesul de notificare și procesare, plângerea poate fi trimisă în scris la adresa de e-mail: [email protected]

4. Reclamațiile vor fi luate în considerare în termen de 14 zile de la data primirii plângerii.

§ 5
DISPOZIȚII FINALE

1. Regulamentul promoției este disponibil pe https://DAJAR.ro.

2. Participarea participantului la acțiunea promoțională înseamnă acceptarea regulilor cuprinse în acest regulament.

3. Acest regulament, precum și acțiunea promoțională fac obiectul legislației poloneze și al jurisdicției exclusive a instanțelor poloneze comune.

4. În domeniile care nu intră sub incidența regulamentului, se aplică dispozițiile legii generale aplicabile.

5. Toate materialele promoționale și de publicitate sunt doar pentru scopuri informative.