Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Scaun Danielle bej PATIO
Scaun Danielle bej PATIO
Scaun Danielle bej PATIO
Scaun Danielle bej PATIO
Scaun Danielle bej PATIO
Scaun Danielle bej PATIO
Fotolii din ratan

Scaun Danielle bej PATIO

SKU 47130
Colecția:
Danielle

1265,00 RON

image
image
Scaunul Danielle este realizat dintr-un material plastic care imită ratanul, așa-numitul tehnorattan. Technorattanul este foarte rezistent la condițiile meteorologice în schimbare (ploaie, raze UV). Cadrul scaunului este din oțel (22 x 0,8 mm), vopsit cu pulbere. Materialele folosite pentru producerea mobilierului o fac relativ ușoară și nu ar trebui sa fie o problemă la montarea sau, eventual, mutarea lor. Se recomandă folosirea scaunului pe o suprafață plană și întărită. Orice contaminare a elementelor din technorattan și aluminiu poate fi îndepărtată cu ușurință cu o cârpă umedă.
Scaunul are perne cu fermoar care permite îndepărtarea în mod convenabil a materialului atunci când este necesară spălarea sau înlocuirea acestuia.
Scaunul trebuie protejat împotriva umezelii.
Date tehnice
Producător
Patio
Colecția
Danielle
Lungime
68
Lățime
63
înălțime
72
Greutate [kg]
7.3
Sarcina maximă suportată [kg]
110
Material
Technorattan, Oțel, Plastic
Culoare
bej
Ean
5904134657237

Altele din această colecție

Bancă Danielle bej PATIO

DanielleSKU 47131

Bancă Danielle bej PATIO

2122,00 RON

Completează cu

Fotoliu suspendat cocon Alex bej PATIO

SKU 47328

ReduceriFotoliu suspendat cocon Alex bej PATIO

1859,00 RON
1710,00 RON
-8%

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.