Autentificare

PLĂȚI

Transfer bancar - comenzile se pot achita prin transfer bancar în contul nostru. După contabilizarea plății trimitem informații către depozit, iar coletul este pregătit pentru expediere. În titlul transferului vă rugăm menționați numărul comenzii.

Date de transfer
DAJAR Sp. z.o.o.
Połtawska 6 
75-072 Koszalin

Nr de cont bancar pentru transfer:

Santander Bank Polska S.A. 3 ODDZIAŁ W KOSZALINIE
Ul. Piłsudskiego 85
75-523 Koszalin
PL80 1090 2590 0000 0001 5657 3338
SWIFT: WBKPPLPP

Plata cu cardul - după ce plasați comanda veți primi o confirmare cu link-ul pentru plată. După ce accesați link-ul veți fi redirecționat către site-ul de plăți online eCard. În momentul autorizării trebuie să introduceți numărul de card și codul CVV2/CVC2 de pe verso card. Sunt ultimele 3 cifre plasate imediat după codul din 16 cifre. Clienții înregistrați în magazinul nostru au acces la plață direct din contul de client la secțiunea ”Comenzile mele” - ”Detalii”.

ATENȚIE – La plasarea comenzii fără autentificarea în magazin, link-ul pentru plată este activ doar imediat după plasarea comenzii și recepționarea confirmării.

Tipuri de card disponibile : Visa, Visa Electron, MasterCard/MasterCard Electronic, Maestro

Pay Pal – Pay Pal - sistemul de plată online PayPal reprezintă o modalitate de plată rapidă, comodă și sigură. După înregistrare, utilizatorul Paypal trimite plata fără a menționa de fiecare dată datele cardului sau nr de cont bancar și fără a suporta costuri suplimentare. Realizarea comenzii urmează după contabilizarea plății în contul PayPal al Magazinului.

Toate modalitățile de plată includ cele mai înalte standarde de siguranță privind datele dumneavoastră.