Autentificare

DESPRE FIRMA DAJAR

FIRMA DAJAR

DAJAR Sp. z o.o. (societate cu răspundere limitată) este cea mai mare companie din Polonia și Europa Centrală, care se ocupă de distribuția unei game bogate de articole pentru casă și grădină. Oferta impunătoare se bazează pe contracte comerciale cu toți producătorii importanți din lume din domeniul articolelor de uz casnic și alte două puncte de producție proprie. DAJAR ca și producător s-a specializat în producția de articole de camping și grădină, mese de călcat și uscătoare de rufe.

Firma cuprinde o echipă de 700 de persoane. Cunoștințele, experiența și dezvoltarea sistematică a salariaților garantează tuturor clienților DAJAR o abordare profesională în cadrul fiecărei etape de colaborare. Baza succesului o reprezintă atenția sporită privind satisfacția clientului, depăsirea continuuă a așteptărilor pieței și grija specială legată de calitatea înaltă a produselor. Calitatea produselor, profesionalismul și tehnologiile inovative folosite în procesul de producție sunt confirmate de certificatele internaționale de calitate: ISO 9001:2000, TÜV GS i EN 581 (PN 581).

Datorită ofertei alese cu precizie și a portofoliului de brand-uri corespunzător segmentării complexe a pieței, satisfacem necesitățile fiecărui client final.

LUMINARC

Eleganța, diversitatea și în special durabilitatea reprezintă valorile necontestate ale produselor brand-ului francez. În anii 90* DAJAR a fost singurul dintre mulți distribuitori ai mărcii. Firma a rezistat crizei economice din anii 90*, iar în anul 2001, depășind concurența în mod evident, a devenit ditribuitorul principal al brand-ului Luminarc în Polonia. Până astăzi marca Luminarc reprezintă un aspect de negociere foarte important al firmei.

EURO 2012

În anul 2011 am fost singura firmă care a obținut licența pentru produsele cu logo-ul Euro 2012. În asortimentul nostru puteți găsi produse din sticlă, porțelan sau sticle de apă cu sigla Euro 2012. În octombrie 2011 am primit premiul pentru cea mai bună colecție de produse licențiate UEFA EURO 2012!

BRAND-URI PRINCIPALE PROPRII

Oferta Ambition® - produse din segmentul de preț mijlociu și cel de sus, având scopul de a livra calitate înaltă, la prețuri avantajoase. Ambition® prezintă modele moderne, care corespund ideal așteptărilor clienților. Compunem oferta Ambition® astfel încât să satisfacem necesitățile segmentului ”bucătărie și masă”. DAJAR înțelegând necesitățile și cererea pieței în raport cu prețurile concurențiale, cunoscând gradul de prosperitate al clientului deține în oferta sa produse domOtti. DomOtii prezintă în special o varietate totală de produse pentru bucătărie, dar și pentru casă. Pe lângă calitatea într-adevăr bună, reprezintă garanția celui mai bun preț.

FURNIZORI EXTERNI

Cu DAJAR colaborează cei mai cunoscuți producători din Polonia și străinătate, iar datorită colaborării de câțiva ani, pentru mulți dintre ei suntem distribuitorul principal al produselor lor. Suplimentar, în Polonia suntem distribuitor licențiat de produse pentru copii și bebeluși Disney®.

MOBILĂ PENTRU CAMPING ȘI GRĂDINĂ

De ani de zile DAJAR aparține grupei de producători de succes de mobilă de calitate pentru camping și grădină și leagăne. Mobila se produce în fabricile proprii din Koszalin și Miastek pe o suprafață totală de producție de aprox. 15.000 m². Pentru a ilustra scala de producție vă prezentăm consumul anual de 100 000 km de conducte, un număr de peste 2 ori mai mare decât circumferința Pământului. În sezon zilnic pleacă 8 tiruri cu produse. Producția proprie a fost sporită prin fabricarea meselor din piatră și a scaunelor metalice – elegante, în același timp de durată și rezistente la condițiile atmosferice.

DAJAR este un producător avantajos de perne cusute cu echipament propriu în Koszalin și Miastek, cunoscut în Polonia și Europa. În ofertă deținem un asortiment bogat de perne pentru toate tipurile de mobilă. Avem posibilitatea de a coase la comandă conform proiectelor proprii. Avem o gamă largă de modele, materiale, culori și desen

Trebuie subliniat faptul că pe lângă produsele proprii din această categorie, DAJAR este de asemenea distribuitor de mobilă de grădină. Oferta prezintă în principal mobilă exclusivă technorattan, din lemn, aluminiu vândute prin intermediul diferitelor canale.

DATELE SOCIETĂȚII

DAJAR Sp. z o.o.(societate cu răspundere limitată)
str. Połtawska 6
75-072 Koszalin
Nr KRS: 0000006818
Nr CIF: 669-22-96-668
Reg. Com: 003800675
BDO: 000000054

Societatea este înregistrată la Judecătoria Regională din Koszalin.

DAJAR. MAGAZIN DE ÎNCREDERE.

DAJAR Sp. z o.o. (societate cu răspundere limitată) este cea mai mare companie din Polonia și Europa Centrală, care se ocupă de distribuția unei game bogate de articole pentru casă și grădină. Oferta impunătoare se bazează pe contracte comerciale cu toți producătorii importanți din lume din domeniul articolelor de uz casnic și alte două puncte de producție proprie.