Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Scaun pliabil negru PATIO
Scaun pliabil negru PATIO
Scaun pliabil negru PATIO
Scaun pliabil negru PATIO
Mobilier de camping

Scaun pliabil negru PATIO

SKU 47905
Colecția:

71,50 RON

image
image
image
Cantitate
Lipsă în stoc
Scaun pliant universal pe cadru de oțel. Șezutul și spătarul din PVC. Practic și convenabil, este perfect pentru evenimente speciale, banchete și întâlniri. Perfect pentru casă, birouri, săli de conferință, grădină. Funcțional, după pliere ocupă puțin spațiu.
Cadrul scaunului este din oțel cu grosimea țevii de 19 mm, vopsit cu pulbere. Scaun pliabil, șezutul și spătarul sunt realizate din material PVC negru, umplut cu un burete, cadru negru. Tampoane antiderapante la picioare.
Date tehnice
Producător
Patio
Lungime
570
Lățime
44
înălțime
79
Adâncime
45
Greutate [kg]
3.32
Sarcina maximă suportată [kg]
100
număr de persoane
1
Material
Oțel, Plastic
Funcție
Pliere
Culoare
negru
Model decor
neted
Ean
5904134479051
Detalii
Înălțime șezut: 44 cm
Dimensiuni șezut: 39 x 37.5 cm
Dimensiuni după pliere: 45 x 92 x 5 cm
Grosime țevi: 19 mm

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.