Livrare

Toate comenzile realizate de magazinul nostru sunt expediate printr-o firmă de curierat.

Fiecare colet trimis din magazinul nostru este verificat și ambalat de către 2 persoane care se controlează reciproc, verificăm dacă produsul nu este deteriorat sau dacă nu cuprinde defecte de fabrică. Abea după un asemnea proces de verificare coletul este pregătit și ambalat.Fiecare colet este lipit cu bandă cu însemnele și logo-ul firmei, reprezentând sigiliul coletului. Fiecare colet este asigurat și transportat în condiții speciale ”Atenție sticlă”.

Transport în România și restul Europei

Costul transportului depinde de valoarea comenzii și zona de livrare, după cum urmează:

VALOAREA COMENZII

ZONA I

ZONA II

 

Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța metropolitană (fără Corsica), Grecia (continentală), Spania (peninsula Iberică), Olanda, Liechtenstein, Lituania, Letonia, Germania, Portugalia (peninsula Iberică), Slovacia, Slovenia, Suedia, Ungaria, Marea Britanie, Italia (fără insule)

Cipru, Irlanda, Norvegia, Corsica, Sicilia, Sardinia, Insulele Baleare, Malta

0-130 RON

65 RON

160 RON

131-400 RON

45 RON

140 RON

401-800 RON

35 RON

100 RON

801-1200 RON

25 RON

80 RON

peste 1201 RON

GRATUIT

GRATUIT

 

ATENȚIE! În cazul livrării în afara granițelor României, costurile de transport specificate NU SE APLICĂ pentru produsele de pe raionul ”GRĂDINĂ”. Pentru a stabili costurile de transport vă rugăm contactați magazinul.

Pentru a stabili costurile de transport către alte destinații decât cele menționate mai sus, vă rugăm contactați magazinul

Pentru expedierile din afara Uniunii Europene, toate taxele vamale și alte taxe suplimentare, sunt suportate de Client.