Oferta săptămânii ->
 
Vezi promoțiile noastre
Lampă solară din ratan wenge 16,5 x 16,5 x 48 cm PATIO
Lampă solară din ratan wenge 16,5 x 16,5 x 48 cm PATIO
Patio

Lampă solară din ratan wenge 16,5 x 16,5 x 48 cm PATIO

SKU 47297
Colecția:

264,00 RON

Cantitate
Ultimele articole în stoc
Lampa solară din ratan este o idee excelentă nu numai pentru a oferi iluminare suplimentară, ci și o completare elegantă la compoziția întregii grădini. Abajurul lămpii a fost fabricat din tehnoratan care este o imitație a ratanului natural. Technoratanul este un material cu rezistență ridicată la condițiile meteorologice în schimbare (ploaie, raze UV). Orice contaminare a elementelor din technoratan sau aluminiu poate fi îndepărtată cu ușurință cu o cârpă umedă. În interiorul abajurului se află o lampă solară. Lampa conține baterie de litiu reîncărcabilă.
Date tehnice
Producător
Patio
Lungime
16
Lățime
16
înălțime
48
Greutate [kg]
1.8
Material
Plastic
Culoare
maro
Ean
5904134472786
Detalii
Dimensiuni:
Alimentare: 1 x 3.2 V AA reîncărcabilă

image/svg+xml
Materialele de înaltă calitate, tehnologiile moderne și mulți ani de experiență fac ca marca Patio să producă echipamente de grădină originale și durabile, care inspiră cu un număr mare de posibilități de amenajare a unei terase sau balcon.

Producătorul polonez oferă leagăne de grădină clasice, fotolii de camping, perne pentru șezlonguri și fotolii într-o versiune de designer, precum și multe accesorii de grădină. O selecție largă de diverse variante de culoare este garantată de actualizarea anuală a colecției, bazată pe ultimele tendințe.