Producător: Patio

Sezut cu pernă Laure PATIO

580,00 RON
Cod: 47332
Disponibilitate
Cantitate limitată
Descriere
Date tehnice


PREȚUL ESTE PENTRU 1 BUC. SPĂTAR CU PERNĂ

Fii designerul propriei tale grădini. Crează propriul set de mobilier alegând cantitatea potrivită de spătare (cod 47331) și șezuturi (cod 47332). Fără importanță cât de mare este terasa. Îți poți alege singur mărimea potrivă a setului. Din elemente pot fi făcute de exemplu: doar suportul, măsuța, fotoliul, canapeaua de 2 sau 3 persoane sau întregul set de mobilier. Totul se conectează cu ajutorul șurubelor fluture.
În prima poza au fost folosite 6 spătare și 5 șezuturi.
Spătarul a fost confecțat din material sintetic care imită ratanul, numit technoratan. Produsele noastre au o calitate înaltă întrucât toate elementele sunt făcute manual din materiale calitative. În set intră deasemenea și perna din poliester rezistent.
Mobila este ideală pentru grădină, patio sau terasă. Cadrele sunt din metal acoperit cu pudră de acoperire pentru rezistență și împotriva coroziunii.
Technoratanul este un material de calitate înaltă , foarte rezistent la toate condițiile meteorologice (ploaie, raze UV). Poate fi folosit în exterior sau în încăperi umede (în apropierea piscinelor). Technoratanul se curăță ușor doar cu ajutorul unei cârpe umede.
Setul conține șezut și pernă.
Mobila necesită montare. În set sunt 2 broscuțe de legătură.

Dimensiunile pernei: 62 x 62 x 8 cm
Dajar code 47332
Material metal, ratan
Lățime 62 cm
înălțime 32 cm
Adâncime 62 cm
Culoare gri
Greutate 7.7 kg