Producător: Patio

Leagăn de grădină Venezia A018-04BB PATIO

2.780,00 RON
Cod: 461141
Nu este pe stoc
Descriere
Date tehnice


Leagănele noastre au fost create special pentru ca odihna ta în grădină să fie și mai comfortabilă. Balansoarul Rimini, produs de un comfort inedit și calitate inegalabilă, este unul dintre cele mai bune produse ale Dajar.
Leagăn de 4 persoane, cu șezut extensibil, montat pe arcuri. Cadrul balansoarului , solid și foarte rezistent (grosimea țevii portabile de 63 x 1,5 mm), este acoperit cu pudră de acoperire din epoxy/poliester de culoare antracit. Șezutul este practic, spătarul este pliabil, putând fi folosit și în poziție întinsă. Construcția balansoarului este adaptată montajului măsuțelor laterale care sunt deasemenea disponibile pe pagina noastră (462002). Balansoarul este vândut fără măsuțe laterale.
Acoperișul pentru leagăn – confecționat din polyester, conține tunele pentru montaj adaptate la construcția leagănului. Culoarea acoperișului: gri deschis. Prelata este separată, poate fi desprinsă de la balansoar.
În complet cu leagănul sunt pernele: 3 bucăți pentru șezut și 2 cotiere, umplute cu spumă poliuretană (14 er) cu gr. 6 cm acoperită cu fibră de polyester 240 gr., volantul are bordură din polyester. Pernele au sfori de legătură la nivelul îndoiturii dintre șezut și spătar; cotierele au mâner cu scai pentru fixare la stelaj.
Material textil Loneta – gros, cărnos în atingere, nu se decolorează, nu se scămoșează, material tipărit. Conținutul mare de bumbac (75%) dă efectul unui produs natural. CALITATE FOARTE ÎNALTĂ
În oferta noastră gasești deasemenea măsuțe laterale și iluminatoare LED.

Dajar code 461141
număr de persoane 4
Colecția Rimini / Venezia
Material bumbac, ploiester, oțel
Funcționalitate Pliere
Lățime 143 cm
Lungime 221 cm
înălțime 173 cm
greutate maximă (kg) 400 kg
Culoare albastru, portocaliu, gri, verde
Model decor neted
Greutate 80 kg