Brand-urile_noastre

Luminarc

Luminarc este un brand al ARC Internațional.

Sticla franțuzească Luminarc creează o gamă largă de pahare, boluri, farfurii, salatiere, căni, dar și servicii de masă și veselă rezistentă termic. Luminarc – produse prezente de ani de zile în întreaga lume. Se bucură de recunoaștere pe toate piețele, indiferent de tendințele legate de modele sau culori. Aceste produse se diferențiază în mod evident prin tehnologie inovativă, coloristică bogată, forme originale și utilizare comodă.

luminarc logo


Ambition

Soluții moderne pentru bucătărie și salon.

Brand-ul Ambition este sinonimul frumuseții și al eleganței. Produsele neconvenționale, mereu în pas cu spiritul desing-ului și gama largă reprezintă punctele forte. Printre produsele noastre se pot găsi cele indispensabile din fiecare casă – veselă sublimă, diferite tipuri de vase, tacâmuri, oale, ceainice, tigăi sau alte accesorii de bucătărie. Asortiment bogat – oricine va găsi ceva folositor și corespunzător.

ambition logo


Domotti

Domotti – produse indispensabile din fiecare casă. Accesorii și veselă la prețuri atractive.

domotti


Walther Glas

Marca Walther Glas este un brand care unește tradiția și funcționalitatea, oferind produse unice și elegante din sticlă de cristal. Acestea nu sunt doar foarte practice, în același timp îndeplinesc funcții decorative. Datorită decorării elegante și varietății de modele, reprezintă adevărate unicate printre produsele din sticlă.

Walther Glas logo


Disney

Designer-ii noștrii în colaborare cu firma The Walt Disney Company creează porțelane de cea mai înaltă calitate, proiectate în baza celor mai recente licențe. Produsele noastre se diferențiază prin grija atentă la detalii și atenția sporită privind siguranța utilizării. Oferta bogată este destinată celor mai tineri, dar și celor mai în vârstă iubitori ai desenelor animate Disney.

Pe lângă articolele din porțelan, oferim produse melaminate și accesorii pentru bebeluși.

Disney logo


Pyrex

Pyrex este un brand de top în domeniul veselei pentru copt și fiert. Produse cheie: veselă din sticlă de înaltă calitate rezistentă termic, veselă pentru copt, veselă pentru gătit cu capac și multe altele.


Arcuisine

Arcuisine oferă veselă de înaltă calitate, din sticlă, rezistentă termic, astfel pregătirea mesei devine mult mai simplă și durează mai puțin decât înainte. Disponibile în diferite forme și dimensiuni produsele marca Acuisine sunt ideale pentru copt la temperaturi înalte, încălzire la cuptor sau cuptor cu micorunde și de asemenea sunt perfecte pentru congelare sau depozitarea alimentelor.

arcuisine logo


Jotta

Jotta în limba finlandeză înseamnă organizare, ordine, curățenie. Această serie oferă produse asociate cu ordinea de zi din casele oamenilor, accesorii de baie, mese de călcat și uscătoare de rufe. Produsele acestei linii reprezintă calitate la preț rezonabil.

Brand-ul Jotta oferă produse asociate cu ordinea de zi din casele oamenilor, accesorii de baie, mese de călcat și uscătoare de rufe. Produsele acestei linii reprezintă calitate la preț rezonabil.

Lasă-te impresionat de culorile interesante ale produselor, de modelele atemporale și în special de confortul și funcționalitatea utilizării.

Cu marca Jotta, curățenia și întreținerea casei devine simplă și plăcută, iar tu vei avea timp pentru tine și pentru familia ta.

Jotta – plăcere deplină!

jotta logo


Patio

Mobilă de grădină, perne și accesorii de cea mai încaltă calitate.

În procesul de producție utilizăm doar materiale de cea mai bună calitate, iar colecțiile noastre sunt actualizate anual. Oferta bogată și atent selecționată face ca atât iubitorii de tradițional, cât și susținătorii trendurilor recente să găsească ceva pentru ei.

patio login